Blog d'Adin

La Diagnosi per quantificar el pes econòmic i laboral del sector entra en la seva darrera fase

Com ja haviem informat, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, amb la col·laboració d’ADIN, en el marc de l’Estrategía Marítima de Catalunya, està impulsant una diagnosi socioeconòmica conjunta del sector dels centres d’activitats marítimes de Catalunya per tal de poder quantificar el pes econòmic i laboral que té aquest sector per a posar en valor la seva importància en el conjunt de de l’economia blava de Catalunya.

¿VOLDRAS UNA CÒPIA DE L’ESTUDI?

En aquests moments estem iniciant la darrera fase i per aquest motiu al peu trobaràs 4 breus formularis i et convido a emplenar aquell o aquells que s’ajustin a la teva activitat:

2ª ENQUESTA ACTIVITATS DE PLATJA I VELA LLEUGERA

2ª ENQUESTA LLOGUER D’EMBARCACIONS I MOTOS NÀUTIQUES

2ª ENQUESTA EXCURSIONS MARÍTIMES I CREUERS COSTANERS

2ª ENQUESTA ACADÈMIES NÀUTIQUES

Por la vostra col·laboració, se us facilitarà una còpia de l’estudi, quan estigui acabat.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies