Blog d'Adin

¿Com s’ha de plantejar el futur del sector nàutic? ¿S’haurien de flexibilitzar les titulacions nàutiques? Debat a El Far FM amb Miquel Guarner, Secretari General de ADIN

¿Com s’ha de plantejar el futur del sector nàutic? ¿S’haurien de flexibilitzar les titulacions nàutiques? Debat a El Far FM amb Miquel Guarner, Secretari General de ADIN

La temporada estival ha estat atípica amb un turisme majoritàriament de proximitat i sense rebre massa estrangers. Com ha afectat això a la navegació amb embarcacions d’esbarjo? Com s’avalua des del sector la temporada? Ho analitzem des de diferents perspectives.

Diferents experts es plantegen ¿Com s’ha de plantejar el futur del sector nàutic? ¿S’haurien de flexibilitzar les titulacions nàutiques?, amb aquestes i d’altres qüestions es va realitzar un debat a El Far FM amb:

  • Eugeni Figa Director General CN Estartit
  • Cèsar Fuster Director Navega sin titulo
  • Miquel Guarner Secretari General ADIN
  • Ismael Furió Salvament Marítim Barcelona

Si voleu escoltar aquest debat, el trobareu a http://elfarfm.cat/interactiu-titulacions-nautiques-vs-seguretat/ , i en, particular, les declaracions de Miquel Guarner d’ADIN, a partir del 15:00Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies