Nova convocatòria d’ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca

14-nov.-2020 | Ajuts i subvencions, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

El Fons Europeu Marítim i de Pesca llença una nova convocatòria pel suport al desenvolupament sostenible de les PIME de l’economia blava a la Unió Europea. Aquesta convocatòria de propostes constitueix una de les majors oportunitats cap als objectius de l’Acord Verd de la Unió Europea. El projecte es dirigeix a l’ajut d’innovacions tecnològiques que es troben en desenvolupament avançat i pròximes a llançar-se al mercat.

Finançament per empreses

Les organitzacions podràn obtenir fins a un 70% de cofinançament per als seus projectes amb una contribució mitjana de la UE d’entre 700.000 i 2.500.000 €. Amb 22,5 milions, es finançaran entre 10 i 20 projectes. Pot postular-se qualsevol PIME amb ànim de lucre amb seu a la UE.  La data límit de la convocatòria és el 16 de febrer de 2021 .

Això serà part d’un nou paquet de serveis integral ofert per la ‘plataforma BlueInvest’ que recolza la preparació per a la inversió i l’accés a finançament per a empreses en etapa inicial, PIMES i ampliacions en l’economia blava.

Objectiu Blue Economy

Les subvencions recolzades per la Finestra de l’Economia Blava tenen com a objectiu desenvolupar i portar al mercat nous productes, serveis i models de negocis per a les PIMES que, en última instància, podrien crear activitats rendibles. La convocatòria també té com a objectiu desenvolupar una economia blava sostenible i innovadora en les conques marines d’Europa i reduir el risc d’inversió en aquests projectes per a facilitar el seu accés a altres esquemes de finançament per a les pròximes etapes.

si tens algun dubte pots consultar les FAQS

https://ec.europa.eu/easme/en/section/maritime/emff-blue-economy-w

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades