Blog d'Adin

El dilluns 23 de novembre entra en vigor el pla d’obertura progressiva de les activitats afectades per les mesures per fer front a la Covid-19, aprovat pel Govern

El Govern ha presentat el pla d’obertura progressiva de les activitats econòmiques i socials que han estat afectades per les mesures per fer front a la segona onada de la Covid-19.

Aquest pla de flexibilització començarà dilluns vinent, 23 de novembre, i es farà per trams successius de 15 dies, en funció dels indicadors sanitaris, cadascun dels quals permetrà més reobertures i ampliacions d’aforaments.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, han donat a conèixer el detall d’aquest pla i les previsions per cadascun d’aquests trams en una compareixença informativa. Pere Aragonès ha explicat que es tracta d’un pla amb un horitzó de, “com a mínim”, dos mesos, que “busca fer compatible la responsabilitat sanitària amb la reactivació social i econòmica tan necessària per moltes empreses i treballadors”.

  • El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern han donat a conèixer la previsió de reobertura des de dilluns vinent i per als propers dos mesos.
  • Pere Aragonès ha explicat que l’objectiu és “fer compatible la responsabilitat sanitària amb la reactivació social i econòmica tan necessària per moltes empreses i treballadors”.
  • Meritxell Budó ha dit que el pla s’ha fet després d’un “treball conjunt del Govern amb els sectors afectats” i ha advertit que “estem en un primer pas, no en una desescalada”.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies