Cancel·lada l’edició del 2020 del Palma International Boat Show

16-abr.-2020 | Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Ahir, l’organització del Palma International Boat Show ens va informar que ha decidit cancel·lar l’edició de 2020 de la fira nàutica de Palma, prevista entre els dies 4 i 7 de juny al Moll Vell de Palma.

L’organització ha considerat que la fira no es podia dur a terme amb unes condicions de seguretat òptimes tant per als expositors com per als visitants. A més, també s’ha pres la decisió per responsabilitat amb el sector nàutic i les empreses que cada any participen a la fira.

Un cop finalitzada l’emergència sanitària, tant la conselleria com l’IDI iniciaran els contactes amb les empreses nàutiques per definir accions de reactivació sectorial. S’ha de recordar que el nàutic és un dels sectors clau per a la reactivació econòmica de les Illes Balears i que centrarà moltes de les actuacions de la conselleria.

A partir d’ara, l’organització  començaran a treballar en la propera edició de la fira a l’any 2021, que tindrà lloc a les dates tradicionals, al pont del primer de maig. L’objectiu és continuar posicionant la cita de Palma com la fira més important de l’inici de l’obertura de la temporada nàutica

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades