Èxit d’inscripcions per la nova edició de la fira Inicia’t Badalona

16-abr.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Cada cop queda menys per la III edició de la fira INICIA’T BADALONA, que tindrà lloc entre el 24 i el 27 de maig. El procés d’inscripció per a les empreses interessades va començar dies enrere, i està avançant a molt bon ritme. Cada vegada queden menys places lliures i es preveu un gran èxit de cara a aquesta nova edició de la fira.

Volem recordar a les empreses interessades que encara no hagin sol·licitat la seva plaça que omplin i enviïn el següent full d’inscripció amb la major brevetat possible, indicant les seves necessitats respecte a carpa, amarres i espai a sec, ja que sent TOT GRATUÏT, per a les empreses de Marina Badalona i per a les associades a ADIN, la disponibilitat serà limitada i per rigorós ordre d’inscripció.

Pel que fa a la fira i als seus continguts, cal destacar que mentre els dies 24 i 25 estarà orientada principalment al món de la formació i la gent jove, a partir de la tarda del divendres 25 y fins al diumenge 27 a les 15.00h estarà dirigida a un públic familiar interessat en la compravenda de petites embarcacions, lloguer, accessoris, complements, …

Us convidem a participar en aquest esdeviniment que aquest any torna amb més expectatives que mai!

Podeu trobar més informació en aquest díptic o a www.iniciatbadalona.com

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades