Exposició Fotogràfica sobre el Quetx Ciutat Badalona

17-set.-2019 | Notícies Generals

Comparteix:

L’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona i l’Agrupació Penya Fotogràfica de Badalona han col·laborat en la producció d’una exposició que es podrà veure a l’aparcament del Viver des de demà, 13 de setembre fins el dijous 31 d’octubre, en l’horari de servei de l’estacionament.

La iniciativa es vincula amb l’aniversari dels 90 anys del bastiment del quetx Ciutat Badalona,  concebuda des de Marina de Badalona, empresa pública que gestiona el Port i que és propietària del vaixell des del 2006, com   una oportunitat per implementar diferents projectes de difusió, acostament, promoció i pedagogia dels valors de la navegació tradicional a sectors als que d’entrada aquest acostament es nega perquè es percep llunyà i elitista.

 L’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona és l’entitat de persones voluntàries impulsada el 2011 des de Marina de Badalona  a partir de la que es promou  aquest acostament al mar des de diferents graus d’implicació, com  la formació de tripulació voluntària, com a protagonistes del manteniment menor, amb projectes de reconstrucció d’elements patrimonials, amb l’impuls del grup musical Cantaquetx….

 Els actes de l’aniversari volien tenir també una vessant solidària que s’ha lligat amb  el Repte Metàstasi de l’IRB (Institut de la Recerca Biomèdica) de Barcelona per sumar persones i institucions en la recerca contra la metàstasi, a partir d’iniciatives i propostes que n’aportin recursos. Com? Tot patrocinant amb un donatiu mínim de 50€ la fotografia que més agradi de l’exposició. Es tracta de triar una de les fotografies, fer l’aportació i obtenir una còpia de la imatge triada.  La totalitat de la recaptació es lliurarà al IRB en suport d’aquest repte.

Quetx

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades