Fira Inicia’t Badalona: Ja tenim el programa definitiu per dijous i divendres!

16-maig-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

A falta de poc més d’una setmana per l’inici de la Fira Inicia’t Badalona… ja tenim tancat el programa d’activitats per les jornades de dijous i divendres!! Aquests dos dies, 24 i 25 de maig, les activitats de la Fira estaran orientades al món de la formació, les escoles, les activitats d’iniciació, els alumnes i la gent jove, però encara que les xerrades estiguin programades per als centres, estaran obertes per tots aquells que hi vulguin participar.

Dijous la fira obrira les portes a les 9.00h. Algunes de les activitats destacades seran una sèrie de xerrades per a estudiants obertes al public, a partir de les 9.00h i durant tot el matí. Una llarga llista d’activitats d’aigua, tallers, demostracions i visites a embarcacions completen el programa de dijous que podeu consultar sencer al document que adjuntem a continuació, tant en català com en castellà.

Divendres tornaran a aver-hi múltiples xerrades durant el matí, i també es podrà gaudir de les activitats aquàtiques en les que realitzar esport d’alguna mena en contacte amb l’aigua. Demostracions, visites i tot el que completa el programa ho trobareu al següent document que també adjuntem en català i en castellà.

Tenim moltes ganes de que començi la Fira per poder gaudir tots plegats d’aquestes activitats!

 

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades