Gran èxit de la primera edició de Inicia’t la Fira de la Nàutica i els seus Oficis

17-juny-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

El passat cap de setmana es va celebrà, al port de Badalona,  la primera edició de Inicia’t la Fira de la Nàutica i els seus oficis. La nova proposta innovadora ha estat un gran èxit. ADIN, com a entitat impulsora de la nàutica a Catalunya, des de el principi a estat un dels impulsors de Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis.

El port de Badalona va acollir del 9 al 12 de juny la primera edició de Inicia’t la Fira de la Nàutica i els seus oficis. Durant els quatre dies de exposició,  Badalona va apropar el mar a la població. Amb un total de 50 carpes i mes de 40 expositors, dividits en tres zones; zona de formació, zona nàutica d’iniciació i zona activitats, la innovadora proposta a estat un gran èxit, tant de participació com d’afluència de públic.

Els visitants varen poder gaudir de diverses activitats aquàtiques i de formació. El dijous i divendres, amb l’acord assolit amb escoles de Badalona, els alumnes van fer varies de les activitats aquàtiques (rem, caiac, vela lleugera, pujar a una balsa de salvament i desbolcar la balsa entre un grup), i formatives (visita a l’embarcació Salvamar, a l’espai de treball EMV Marine i a l’Escar del port, visita a la Base de Pesca Artesanal del Port de Badalona la subhasta de peix i a l’embarcació d’inspecció pesquera Lluerna).

La afluència de públic en general, etc. va ser mes nombrós en el cap de setmana. Les famílies i visitants també van poder fer les activitats programades.

En opinió de Jordi Senties, president d’ADIN, “hem sentat les bases per fer un potent esdeveniment per promoure la nàutica d’iniciació i els oficis i estudis del mar i creiem que els propers anys la fira Inicia’t tindrà un creixement en activitats i visitants espectacular”.

Per la seva banda, Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, informa que “hem tingut expositors de procedència molt diversa, a mes dels propis de Marina Badalona i de la Província de Barcelona, també hem tingut de Girona, Madrid, Alacant i La Corunya”.

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades