Gran èxit de la primera jornada tècnica de l’estació nàutica Costa Daurada

4-des.-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

El passat 3 de desembre, de 9,30 a 13,30 h., va tenir lloc la I JORNADA TÈCNICA DE L’ESTACIÓ NÀUTICA COSTA DAURADA, a la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou (Sala Ferrer Malet), al Carrer Escoles, sn, de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta Jornada que tenia per lema “LES ACTIVITATS NÀUTIQUES: UN ACTIU PER DONAR VALOR AFEGIT AL NOSTRE LITORAL” va tenir un gran èxit i una gran assistència de prop d’un centenar de representants d’empreses del sector i d’alumnes del cicles de Formació Profesional de manteniment de Vaixells d’ADIN.

Durant la Jornada, es va avaluar la situació actual de la nàutica d’esbarjo, així com les noves tendències i els seus reptes de futur, sense oblidar normatives, titulacions i habilitacions, assegurances, intrusisme professional o màrqueting digital, amb ponents de prestigi d’àmbit estatal, entre els que es troba ADIN.

La ponència de Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, va versar sobre els nous hàbits dels consumidors, i en particular sobre el gran creixement i potencial del Xàrter Nàutic, així com del REGISTRE XARTER DE CATALUNYA promogut per ADIN.

ponencia-guarner-des-2019

A l’acte hi varen participar:

Núria Obiols, Capità Marítim de Tarragona, Dirección General de la Marina Mercante. (Ministerio de Fomento).
Joan Ylla, Cap de Servei de Control i Acció Marítima de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat.
Carlos Sanlorenzo, Secretari General Asociación Española de Empresas Náuticas (ANEN)
Miquel Guarner, Secretari General de l’Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics de Catalunya (ADIN).
Carmen Miravalls, experta en transformació i màrqueting digital, d’IZANDO MARKETING.

Ponencia-izando-des-2019

 

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades