Javier Berga, Luis Carrasco i Ricardo Roig distingits com a socis d'honor d'ADIN

18-oct.-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Javier Berga, Luis Carrasco i Ricardo Roig distingits com a socis d’honor d’ADIN per les seves trajectories professionals.

LES DISTINCIONS COM A SOCIS D’HONOR VÀREN SER LLIURADES EN UN EMOTIU ACTE DURANT EL PASSAT SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA.

ADIN, constituïda al 1969, té membres amb una llarguíssima trajectoria professional, alguns fins i tot mes que la pròpia associació.

Ja fa deu anys, es va  institucionalitzar aquest acte per donar reconeixement a aquelles persones que amb el seu esforç han contribuït al desenvolupament de la nàutica d’esbarjo. Es tracta d’un acte informal i emotiu que va tenir lloc durant el passat Saló Nàutic Internacional de Barcelona, durant el qual es va celebrar el lliurament de les distincions i reconeixements com a socis d’honor d’ADIN.

Jordi Senties, president d’ADIN expressà que “sempre es molt difícil per a nosaltres haver de fer una tria de les persones a distingir,  perque amb tota sinceritat, aquest és un sector de petites empreses, format per persones que han hagut de treballar i lluitar molt per poder tirar endavant les seves empreses,  en aquest sector tan meravellós, i a la vegada tant difícil, profesionalment parlant.”

Aquest cop, la nostra Junta Directiva, ha decidit atorgar  el reconeixement de Socis d’Honor de la nostra entitat a:

Sr. Javier Berga           fundador de        Nàutica Javier Berga

Sr. Luis Carrasco                  fundador de        Nàutic Luis

St. Ricardo Roig                    fundador de        Nàutic Center

Les distincions varen ser lliurades per Luis Conde, President del Saló Nàutic i Jordi Senties, President d’ADIN, al Sr. Luis Carrasco i al Sr. Marc Roig, en representació del seu pare Ricardo Roig, mentre que el Sr. Javier Berga, va excusar la seva assistència.

Ndp Javier Berga, Luis Carrasco i Ricardo Roig Socis Honor ADIN Oct 2017

 

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades