Maresmar – Trobada de Centenaris 2018!!

6-juny-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Si t’agrada el món de la nàutica i els vaixells, estàs de sort… entre els dies 8 i 10 de juny Varador 2000 organitza una trobada de vaixells centenaris i històrics al Maresme que s’anomena Maresmar – Trobada de Centenaris 2018.

En aquest esdeveniment hi participaran aproximadament vint vaixells, en una llista encapçalada pel Santa Eulàlia –buc insígnia del Museu Marítim de Barcelona– i el Sirius, que aquest any compleixen 100 anys i encara naveguen. També podràs veure altres vaixells històrics com el Sant Ramon, el Far Barcelona i el Bon Temps, entre molts d’altres.

El resum del programa es el seguent:

Dissabte 9 de juny:

11:00h.- Acte commemoratiu del centenari del vaixell Carlitos presidit per l’Alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno. (Plaça Lloveras d’Arenys de Mar).

Acompanyaran l’Alcaldessa el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font i Hereu; el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez; el President del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i el President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó.

11:30.- A continuació la comitiva es desplaçarà al port d’Arenys de Mar per rebre la flota de vaixells centenaris i històrics. Recorregut pel Maresmar i visita als vaixells.

Diumenge 10 de juny:

10:00 h.- Visita de la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, al Maresmar. Recorregut i visita als vaixells.

11:00 h.- Acte d’homenatge al pailebot centenari Santa Eulàlia presidit per la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Acompanyaran a la Presidenta de la Diputació l’Alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno; el President del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez; el President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó;  Agustí Martin, Degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona, i Roger Marcet, Director del Museu Marítim de Barcelona.

Cultura i patrimoni maritim seràn la temàtica central d’aquesta trobada. Des d’ADIN us animem a anar-hi i viure la experiència de presenciar un tros d’historia lligat al mar. Podeu consultar tota la informació referent a la trobada a la web oficial.

 

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades