NO et quedis sense el teu stand GRATUÏT a la Fira INICIA’T

5-març-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

La V Edició de la Fira Inicia’t convocada del 24 al 28 d’abril de 2020, repetint el format de l’edició anterior: del divendres 24 al diumenge 26 fira comercial, està batent records d’inscripció i ja queden pocs espais i stands disponibles.

A INICIA’T hi seran presents una gran quantitat d’empreses nàutiques de tot tipus de petites embarcacions i artefactes flotants, tant de fibra de fibre com de plàstic rotomoldejades, accesoris, complements, materials de seguretat i salvament, … i moltíssimes activitats.

Aquest any, per tal d’aconseguir una gran afluencia de públic, a mes també d’un potent Pla de Comunicació, amb insercions en premsa generalista i especialitzada, falques de ràdio, autobusos i xarxes socials, estem treballant en atractives propostes per assegurar-nos l’afluència de públic interessat:

 

• Fil directe amb 50 tops de la nàutica, el dissabte 25 d’abril de 12 a 13h, “Networking” popular per conèixer els imprescindibles, en aquesta edició en citem a 50 persones, del sector. Persones sense les que no s’entendria la nàutica des del punt de vista esportiu, científic, industrial, promocional, de gestió…. Regatistes, gestors de clubs, representants de les administracions de gestió, de formació, de seguretat, industrials, meteoròlegs, advocats especialitzats, comunicadors… Les cares de la nàutica que has de conèixer. Com? amb un gastro-networking. Una taula llarga acollirà en una banda els 50 top’s i a l’altra  qui vulgui compartir aperitiu i conversa. Properament ampliarem informació i es podran fer inscripcions.

 

• Concentració TransMarBadalona, el dissabte 25 d’abril des de primera hora del matí. Tothom a navegar davant del litoral de Badalona, tots els artefactes que puguim aglutinar en aquesta ciutat que ha reconquerit la platja i ha de sumar la conquesta del mar. Patins, vela lleugera, vela de creuer, pàdel surf, windsurf, llagut, dragon boat, batel, pneumàtiques, motos aquàtiques.. i els mil i un artefactes que s’incorporen a la festa del lleure al mar. Tothom a navegar. Concentració dels clubs amb un festival de navegació. Mira, prova, i valora en què navegaràs aquesta temporada a partir del que vegis i sobretot experimentis des d’Inicia’t.

 

• I la I Roto Meeting, el diumenge 26 d’abril a les 12.00h. És a dir, concentració d’embarcacions rotomoldejades, tripulades per alumnes de les escoles de vela dels clubs de la ciutat i de l’entorn i l’àrea d’influència. Han de venir les tripulacions de Pico, Fusion, Zest, Feva, Tera, Topper Topaz…En fi, una trobada d’exhibició d’aquestes tipologies.

 

NO et quedis sense el teu stand GRATUÏT a la Fira INICIA’T. PLACES LIMITADES. INFORMA’T I INSCRIU-TE A: https://iniciatbadalona.com/feste-expositor/

FES-TE EXPOSITOR ! ! !

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades