NOU SOCI: PORTMAN NAUTIC

10-des.-2021 | Formació i cursos, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

En 1996 comença l’aventura de PortmanNautic després d’anys d’experiència en la nàutica, oferint els serveis de: mecànica, electricitat, electrònica, castillaje i reconstrucció d’embarcacions, en les instalacions de Cambrils.

Oferint serveis nàutics integrals com la compra-venda d’embarcacions, motors i accessoris i sent distribuïdor oficial important en la zona de Tarragona.El nostre objectiu és oferir un servei integral perquè el propietari pugui gaudir sempre de la seva embarcació, donis del primer moment i no haver de preocupar-se per res, només de gaudir de la seva passió.

En aquest servei un punt clau és el nostre personal, professionals altament preparats i en constant aprenentatge per a estar al dia tant en les novetats del sector com en la formació tècnica de noves tecnologies referents al món nàutic.

Aprofiti tots els avantatges i oportunitats que li ofereixen el nostre equip i instal·lacions. Ningú cuida millor de la seva embarcació que PORTMAN NAUTIC.

Per a més info visita la seva web: https://www.portmannautic.com

El darrer nou soci del Clúster Nàutic Català, s’hi afegeix al nostre col·lectiu per recolzar les nostres iniciatives i per gaudir dels nostres serveis com l’AREA PRIVADA DE SOCIS I EL MARKETPLACE NAUTIC, on els nostres socis podran vendre i/o promocionar els seus productes i/o serveis gratuitament.

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades