NOU SOCI: Volta Yachts, distribuïdor d’embarcacions elèctriques

27-abr.-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català volem donar la benvinguda al nou soci: Volta Yachts, el primer distribuïdor d’embarcacions d’Europa especialitzat en embarcacions elèctriques i híbrides, promovent l’ús d’energies netes i el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat.

L’objectiu de Volta Yachts és proporcionar la gamma més completa d’embarcacions elèctriques i híbrides als seus clients. El mercat de les embarcacions elèctriques està fent les seves primeres passes i cada any apareixen nous models i fabricants. Estan en estret contacte amb la majoria d’ells des de 2016, visitant personalment les drassanes amb les quals treballen i seleccionant només les millors opcions de cada categoria per al seu catàleg.

Des de Volta creuen en tecnologies respectuoses amb el medi ambient i els seus recursos.

A tots ens agrada navegar i escoltar el corrent de l’aigua. Desde Volta Yachts volen reduir el soroll al mar, tant per a nosaltres com per a tots els que hi viuen.

Els catamarans elèctrics solars són vaixells totalment sostenibles amb una autonomia pràcticament il·limitada. Gràcies a les seves grans matrius de panells solars són capaços de capturar quantitats impressionants d’energia solar. I amb les modernes tecnologies de bateries estan emmagatzemant prou energia per navegar tot el dia utilitzant només propulsió elèctrica. I a part dels evidents beneficis ambientals i de costos d’ús, aquests catamarans també poden oferir una comoditat inigualable a bord gràcies als seus amplis interiors i a la seva navegació silenciosa.

CAT 12.0 Cruise

SILENT 80

Per a més informació visiteu la seva web https://www.voltayachts.com/

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades