Nova titulació: tècnic en manteniment d’embarcacions d’esbarjo

27-abr.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Com ja sabeu, des de el curs escolar 2006/2007 a Catalunya ADIN va impulsar la creació d’un cicle de FP de Grau Mig de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo, que s’està impartint a 5 centres del litoral català (Empuriabrava, Sant Feliu de Guíxols, Mataró, Barcelona i Vilanova) i estem treballant també perquè es torni a impartir a les comarques de Tarragona.

Dotze anys més tard, el mes passat es va publicar al BOE el títol de tècnic en manteniment d’embarcacions d’esbarjo a nivell estatal.

De manera immediata amb el Departament d’Ensenyament, hem creat una comissió de treball integrada pel propi Departament, L’ Institut de Nàutica de Barcelona, Marina Barcelona 92 i ADIN, per tal d’adaptar els Currículums actuals dissenyats per nosaltres el 2006, als nous dissenyats pel Ministerio.

Adjunt trobareu la proposta que hem elaborat, havent fet una redistribució de les 2000 hores, assignant-ne mes o menys en funció del que hem considerat de major importància, i com a novetat a destacar informar-vos que hem previst incorporar una assignatura d’ATENCIO AL CLIENT.
D’aquesta manera, el Departament d’Ensenyament l’implantarà pel proper curs 2018-2019 en substitució de l’adaptació curricular Tècnic en manteniment electromecànic (especialitat en vaixells d’esbarjo i serveis portuaris).

Si teniu alguna aportació i/o consideració al respecte, preguem que la feu arribar a info@adin.cat a la major brevetat.

 

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades