Oferta microstands ADIN pel Saló Nàutic Internacional de Barcelona

31-maig-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Un any més, estem preparant des d’ADIN la nostra participació al Saló Nàutic de Barcelona, que es celebra a l’octubre.

AQUEST ANY COINCIDINT AMB EL NOSTRE 50è ANIVERSARI EN EL NOSTRE STAND PRESENTAREM UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA QUE CONFIEM SERÀ MOLT VISITADA.

Fira de Barcelona ja porta dies preparant aquesta edició, pel que ja s’han de dur a terme els tràmits per tots aquells que vulguin acudir al SALÓ NÀUTIC, ja sigui directament o ja sigui acompanayant-nos a la zona agrupada que organitzem des d’ADIN.

Aquest any es preveu una ocupació molt més alta que anys anteriors, pel que hem decidit començar-nos a moure ja per no córrer el risc de quedar-nos sense espai, JA QUE LA DISPONIBILITAT DE MICROSTANDS ÉS MOLT LIMITADA.

Pel que fa a les ubicacions, s’assignaran seguint els mateixos criteris de sempre: ordre d’inscripció i antiguitat amb ADIN. La zona, com molts de vosaltres ja sabeu, serà davant de l’aigua, al moll de la fusta. Tots aquells que vulgueu participar haureu d’abonar el total de la participació en 2 pagaments, un 50% en el moment de la reserva (al juny) i el 50% restant de l’import durant la segona quinzena de setembre.

A continuació, totes les modalitats d’exposició disponibles amb els seus preus:

TARIFES MICROSTANDS ADIN 2019

Estem parlant de preus “tot inclòs”, és a dir que inclou l’espai, la carpa, el rètol, la tarima, moqueta, la inscripció, la llum, l’assegurança RC, el nostre bar, zona social i traster gratuïts…

Aquestes són les principals modalitats d’exposició, però cal puntualitzar que:

·Si necessiteu altra configuració: tal com 1,5 carpes, 2 carpes, 3 carpes, o espai sense carpa per exposar productes… només cal que ho comuniqueu i us ho pressupostarem a l’instant.

Les “mitjes carpes” només són disponibles sempre que tinguem algú mes per l’altra mitja, i també recordar-vos que no podem garantir carpes cantoneres” a tothom, ja que aproximadament hi ha un 50 % de cada.

Donada la limitació d’espais disponibles, si voleu efectuar la vostra reserva envieu el més aviat possible un mail a info@adin.cat per concretar les vostres necessitats, i posteriorment ja complementarem el formulari de la Fira.

Survitec

Varadero Masnou

Escola Nautica Masnou - Neumaticas Bcn


Izando Services

Gràcies a tots!!!

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades