Presentació del cicle de Formació Professional de manteniment de vaixells al proper curs escolar a l’institut Ramon Berenguer IV de Cambrils

30-abr.-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

El proper divendres 3 de maig, a les 11:30h. i dins el marc de la Fira Marítima de Cambrils, ADIN organitza la presentació del cicle de Formació Professional de manteniment de vaixells al proper curs escolar a l’institut Ramon Berenguer IV de Cambrils.

El primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo del Camp de Tarragona. La nova oferta educativa, que s’impartirà en modalitat dual a partir del proper curs, és el resultat del treball conjunt entre ADIN, l’Ajuntament de Cambrils, l’institut i la Generalitat de Catalunya.

La modalitat dual permetrà a l’alumnat realitzar activitats formatives i productives en empreses. La titulació dóna resposta a les necessitats creixents de personal qualificat d’una indústria dinàmica i creadora d’ocupació

El cicle formatiu té una durada de 2.000 hores, que es realitzen en dos cursos acadèmics. L’objectiu de la formació és augmentar l’ocupabilitat del jovent, reduir l’atur juvenil i l’abandonament escolar prematur, estrènyer la relació entre els centres formatius i les empreses, millorar la qualificació dels recursos humans de les empreses, adequar la formació a les necessitats reals i facilitar la captació i selecció de les persones amb talent.

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades