1 de desembre: Seminari III per a l’estratègia xarxes socials d’èxit

30-nov.-2020 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies Generals, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

QUEDEN POQUES HORES PER TANCAR LES INSCRIPCIÓNS DE L’ ÚLTIM SEMINARI

Aquests dies a Adin hem estat realitzant un total de tres seminaris online, amb l’objectiu de reimpulsar el comerç de la nàutica i ajudar a la transformació del sector nàutic.

Demà celebrarem el tercer i últim seminari del bloc, on us explicarem una estratègia per aconseguir unes xarxes socials d’èxit. A més a més, us recordem que encara sou a temps d’apuntar-vos, només cal que ens envieu un mail a info@adin.cat i ja està.

SEMINARI 3: DIMARTS, 1 DE DESEMBRE DE 10 A 12h.

¿Com traçar una estratègia de xarxes socials d’èxit: escollir les plataformes clau i com gestionar el dia a dia dels nostres perfils?

COMMUNITY MANAGEMENT

Dediquem de mitja més de 2 hores al dia a les xarxes socials. I això ens permet extreure una conclusió clara: si la teva empresa no té presència en aquestes plataformes, no existeixes. Durant aquest seminari entendrem com gestionar els nostres perfils de xarxes socials per aconseguir més clients i interaccions, com escollir les plataformes ideals per al nostre negoci (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube) i consells pràctics sobre com executar el dia a dia de les nostres publicacions.

Els seminaris seran impartits virtualment, per Gerard Martínez, expert en Màrqueting digital i formació de IZANDO SERVICES.

PREU DEL SEMINARI

SOCIS ADIN SEMINARI: GRATUÏT
NO SOCIS SEMINARI: 50 €

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades