Tot a punt pel millor Saló Nàutic dels darrers anys

7-oct.-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Tot a punt pel millor Saló Nàutic dels darrers anys

Luis Conde i Jordi Freixas, President i Director del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, respectivament, vàren traslladar-nos que aquesta edició serà la millor dels darrers anys.

El passat 2 d’octubre es va reunir el Comitè Organitzador del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, on Luis Conde i Jordi Freixas, President i Director del Saló Nàutic, respectivament, vàren traslladar-nos al present que aquesta edició serà la millor dels darrers anys en quant a la quantitat d’empreses expositores, dels m2 d’exposició i de les embarcacions exposades, tant a sec com a l’aigua.

Posteriorment, es va produir un debat sobre la situació actual a Catalunya, entre els assistents a la reunió, on es va traslladar a Fira de Barcelona la necessitat de continuar endavant amb la celebració del Saló, però que convindria que Fira oferís algunes contraprestacions als expositors, en el cas poc imaginable escenari de que el Saló Nàutic no arribés a poder-se celebrar, o en el cas que el número d’assistents es veies afectat negativament per les circumstàncies.

Desprès de diverses reunions, durant el decurs de la setmana, segons declaracions de Jordi Freixas, director del salo nautic, a la revista digital Panorama Náutico ( http://www.panoramanautico.com/salones/jordi-freixas-snib-asumiremos-el-riesgo-conjuntamente-si-se-suspende-el-sal%C3%B3n): “Assumirem el risc conjuntament si se suspèn el Saló i si a conseqüència de la situació que viu Catalunya el Saló Nàutic de Barcelona se suspengués, volem traslladar al sector que assumim el risc conjuntament i retornarem el 100% dels costos d’inscripció, amarris, etc”.

Jordi Freixas, ha volgut manifestar la seva preocupació pel moment però al mateix temps ha volgut llançar un missatge de confiança a totes les empreses i expositors i ha afegit que “Si hi ha un saló per sota de les expectatives, comprenem que és una situació excepcional i nosaltres sempre estem del costat del sector. I davant un escenari de suspensió o ajornament del Saló Nàutic de Barcelona es retornaríem els costos d’inscripció i amarradors i a mes, en el cas que el nombre de visitants fos inferior al de la passada edició “el Saló bonificaria en un 20% el cost de participació, perquè la nostra voluntat és la d’ajudar i estar amb el sector”.

ADIN valora molt positivament aquestes mesures plantejades pel Saló Nàutic i en opinió de Jordi Senties, President d’ADIN: “Es molt important que des de Fira es faci aquest esforç per tranquil·litzar a les empreses expositores i als visitants. Confíem que aquesta serà sens dubte la millor edició dels darrers anys”.

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades