Últims microstands disponibles pel Saló Nàutic de Barcelona

4-juny-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Un any més, estem preparant des d’ADIN la nostra participació al Saló Nàutic de Barcelona, que es celebra a l’octubre. Fira de Barcelona ja porta dies preparant aquesta edició, pel que ja s’han de dur a terme els tràmits per tots aquells que vulguin acudir a l’acte ocupant una part de l’espai que serà assignat a ADIN.

Aquest any es preveu una ocupació molt més alta que anys anteriors, pel que hem decidit començar-nos a moure ja per no córrer el risc de quedar-nos sense espai. Només queden disponibles els últims microstands, així que efectueu la vostra reserva el més aviat possible!

Pel que fa a les ubicacions, s’assignaran seguint els mateixos criteris de sempre: ordre d’inscripció i antiguitat amb ADIN. La  zona, com molts de vosaltres ja sabeu, serà davant de l’aigua, al moll de la fusta.Tots aquells que vulgueu participar haureu d’abonar el total de la participació en 2 pagaments, un 50% a data del 15 de juny i el 50% restant de l’import total el 2 d’octubre.

A continuació, totes les modalitats d’exposició disponibles amb els seus preus:

Saló Nàutic

Estem parlant de preus “tot inclòs”, és a dir que inclou l’espai, la carpa, el rètol, la tarima, moqueta, la inscripció, la llum, l’assegurança RC, el nostre bar, zona social i traster gratuïts…

Aquestes són les principals modalitats d’exposició, però cal puntualitzar que:

·Si necessiteu altra configuració: tal com 1,5 carpes, 2 carpes, 3 carpes, o espai sense carpa per exposar productes… només cal que ho cominqueu i us ho   pressupostarem a l’instant.

·Les “mitjes carpes” només són disponibles sempre que tinguem algú mes per l’altra mitja, i també recordar-vos que no podem garantir carpes cantoneres” a   tothom, ja que aproximadament hi ha un 50 % de cada.

Donada la limitació d’espais disponibles, si voleu efectuar la vostra reserva envieu urgentment un mail a info@adin.cat per concretar les vostres necessitats, i posteriorment ja complementarem el formulari de la Fira.

Gràcies a tots!!!

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades