Blog d'Adin

ADIN prepara una participació agrupada al SEATEC

ADIN vol preparar una participació agrupada amb empreses associades per participar com a expositors a SEATEC. Aquesta fira compta és la mes important de la mediterrània en l’àmbit de les tecnologies i components per al sector nàutico-marítim amb la participació de diferents països com França , Espanya , Eslovènia , Croàcia entre d’altres.

Per aquest nova edició, voldríem fer un stand compartit amb ADIN.

Encara hi som a temps, si estas interessat contactan’s a info@adin.cat

Per a més informacióhttps://adin.cat/2019/06/26/vols-participar-al-seatec-amb-adin-la-18a-fira-internacional-de-tecnologia-subcontractacio-i-disseny-diots-vaixells-i-embarcacions/

 

SEATECUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies