Soci

AVENTURA NAUTICA
25 NOUS VAIXELLS I MOTOS D'AIGUA
Avinguda del Nord, 53
Roses (Girona)
872587002
872587002
info@aventuranautica.com
www.aventuranautica.com

Al 1996, una parella de Roses, Thierry i Consol, van decidir convertir la seva passió pel mar en la seva professió, i oferir a altres persones aquesta experiència, creant el que ara és Aventura Nàutica.

En el seu primer any, el petit negoci es va centrar en el lloguer de motos aquàtiques i en excursions per descobrir i gaudir del mar de Roses.

A causa de l’increment del turisme a la Costa Brava en els darrers anys i l’entusiasme dels seus creadors, la companyia s’ha desenvolupat ràpida i professionalment. D’aquesta manera, ofereix les millors innovacions nàutiques del sector per als seus clients i cada vegada més activitats noves.

Avui dia, Aventura Nàutica està present en 3 ciutats: Roses, Barcelona i Empuriabrava, centrant les seves activitats en el lloguer de vaixells per navegar i gaudir de la Badia de Roses i de Barcelona. La seva oferta també inclou el lloguer de Jet Ski per sentir l’adrenalina, excursions en catamarà per gaudir de vistes meravelloses, i divertir-se fent pàdel surf, caiac i snorkel, o Parasailing per volar per sobre de Roses i Barcelona. El Flyboard, el Monster i un altre tipus d’inflables completen el catàleg d’Aventura Nàutica.

Els fills de Thierry i Consol, David i Sandra, segueixen endavant amb l’aventura iniciada pels seus pares fa més de 20 anys, amb el mateix objectiu: oferir per als seus clients l’oportunitat de gaudir de la Costa Brava i la costa de Barcelona, ​​vivint noves i inoblidables experiències al mar.

 

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades