Avantatges i serveis

Banc Sabadell
10% de descompte en la quota d’ADIN

⚓ Condicions conveni a:

RENOVACIO CONVENI BANC SABADELL: CONDICIONS ESPECIALS PER A SOCIS I FAMILIARS DE PRIMER GRAU

Mitjançant el conveni de col·laboració que manté l’Associació amb Banc Sabadell, ara pots gaudir d’una oferta especialitzada tant a nivell professional com personal, a més a més dels avantatges exclusius en la contractació de productes financers per a tu i els teus familiars de primer grau.

Ara, Banc Sabadell t’acompanya per oferir-te les solucions que necessites en cada moment, amb una oferta de productes i serveis especialitzada en el teu sector i acompanyat/da per un/a especialista en Negocis i Empreses.

Recorda identificar-te com a membre del ASS. D’EMPRESARIS D’INDUSTRIES DE COMERÇ I SERVEIS NAUTICS per gaudir de les condiciones mes avantatjoses mitjançant el codi 291005- ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS D’INDUSTRIES DE COMERÇ I SERVEIS NAUTICS. És important fer-ho des del primer moment que et dones d’alta per tal de gaudir de les condicions del conveni.

Tant si ja ets client del Banc Sabadell, com si vol començar a treballar amb ells, posat en contacte informant del codi 291005- ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS D’INDUSTRIES DE COMERÇ I SERVEIS NAUTICS, amb JOAQUIM MORENO DEVESA a JMORENO@bancsabadell.com o amb ARIANA VALLS GER a AVALLSG@bancsabadell.com o al Telefón 93 431 80 00 de l’Oficina núm. 0110 i et resoldrà els teus dubtes.

Tambè pots consultar totes els avantatges de forma detallada al següent link: https://www.bancsabadell.com/cs/Satellite/COBSP291005_SabAtl/FADIN-ADIN/2000008513649/ca/?dis=dis:tp-:sp-:pt-clusternautic:nf-:nc-acutopglbcolprofesional:c-colectivos:f-logo:t-:mp-:ga-bs 
www.bancsabadell.com/

Acord d’ADIN amb el BANC SABADELL

¿Vols tenir un 10% de bonificació en la quota d’ADIN?

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades