Soci

Bufete Escura, S.L.P.
Escura Advocats i Economistes: prestigi i presència des de 1905
c/ Comte Urgell 240, 7B
Barcelona (Barcelona)
934940131
escura@escura.com
www.escura.com

escura

La nostra prestació de serveis professionals es basa en la nostra Missió, Política de Qualitat i Compromisos:

Missió

Escura es fonamenta en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat.

Tenim voluntat de ser un despatx multidisciplinari, el que ens permet oferir als nostres clients un servei d’assessorament integral en les àrees de jurídic, laboral, fiscal, litigis i arbitratge i àrea de compliance.

Visió

La visió d’Escura és ser un despatx multidisciplinari, interrelacionat nacional i internacionalment amb despatxos de similars plantejaments.

Ser capaços d’oferir a les empreses serveis jurídics globals i els nostres mètodes de treball, procediments i les nostres actuacions, els adaptem contínuament en cerca de l’excel·lència. Això ens ha valgut ser distingits per les principals guies jurídiques internacionals.

Política de Qualitat

La política de qualitat d’Escura està orientada a la consecució de la plena satisfacció del client en tots els serveis contractats, a l’assumpció plena de la responsabilitat social en relació als empleats de l’empresa, així com a millorar els resultats econòmics de la societat.

Per a això es pren com a objectiu, la millora contínua, obtinguda a través de mètodes de seguiment dels processos, analitzant els resultats obtinguts en aquests, i adoptant mesures de millora.

Com a part d’aquesta política de qualitat es troba el foment de la motivació de tot el personal perquè participi activament de la implementació i seguiment del Sistema de gestió de la Qualitat segons la Norma UNE-EN-ISO 9001:2015.

Servei preferent per a empreses associades.
ASSESSORAMENT JURÍDIC, FISCAL-COMPTABLE I LABORAL
— Consultes gratuïtes a socis —
Àrees en les quals ESCURA presta serveis:

 

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades