Soci

NAUTICADECOR
DECORACIÓ NÀUTICA I MARINERA I MOLT MÉS
AV. ASTRONOMIA 13-15 LOCAL 4
RUBI
93144896
62708030
INFO@NAUTICADECOR.COM
WWW.NAUTICADECOR.COM

Aquesta empresa de decoració nàutica y decoració marinera, amb un magatzem central i oficines ubicades a Sant Cugat del Vallès, estem especialitzats el la fabricació i venda de tot tipus de decoració marinera d’alta qualitat i totalment garantits.

Oficines Nauticadecor

En el nostre taller treballen la segona generació de maquetistes realitzant tot tipus de treballs, molts d’ells a mida per a Empreses (drassanes, restaurants, hotels, empreses nàutiques, etc)

Les nostres intal.lacions consten d’Oficines a sant Cugat del vallès, taller de maquetisme i artesanies nàutiques a Rubí i magatzems a Barcelona i Nord de Girona.

Nauticadecor vol oferir a tots els socis del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ un descompte especial del 10% en tots els seus productes sense límit d’import per la nostra botiga online a https://www.nauticadecor.com/

Com a fundador de la companyia, sóc navegant des dels 7 anys, regatista en classes Optimist, Snipe i Drac, fundador de dues companyies de xàrter nàutic, patró de iot i sempre en contacte amb el mar.

Sóc un gran amant de tot allò relacionat amb el mar i sobretot amb la decoració marina que aquí poden trobar. Tots els productes han estat prèviament seleccionats i realitzats per assegurar la satisfacció total dels nostres clients.

El nostre catàleg és molt més ampli del que aquí es mostra, i sobretot, podem realitzar qualsevol maqueta o producte de decoració nàutica que necessiti.Showroom NAUTICADECOR

Els nostres clients disposen d’aquesta botiga de maquetes navals a preus realment exclusius d’internet, no trobarà res tan econòmic a tota la xarxa. Es vostè empresari? Ha pensat en regals d’empresa.

No busqui mes, ja ha trobat la millor tenda de decoració nàutica y decoració marinera amb vendes a tot el món.

Benvinguts al món de la decoració nàutica i marinera,

NAUTICADECOR
Soci Fundador

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades