Soci

STYX MOTOR
Experts en compravenda d'embarcacions i motos aquàtiques
Avinguda del Nord, 53
Santa Margarida-Roses (Girona)
972255708
616428505
info@styxmotor.com
www.styxmotor.com

 

Especialistes nàutics


Fundada el 1995, Styx Motor és una empresa familiar que té com a principals activitats la venda, reparació, manteniment, pupil·latge i lloguer d’embarcacions i motos aquàtiques.

El nostre objectiu principal és millorar dia a dia la qualitat del nostre servei. Per aconseguir-ho, l’empresa dedica grans esforços a disposar de les millors infraestructures i eines, tallers especialitzats, una selecció adequada de proveïdors i un personal qualificat i amb una formació constant per adaptar-nos als últims avenços.

Aquestes eines i l’experiència adquirida aquests darrers deu anys ens permet donar als nostres clients un servei de qualitat i adaptat a les seves necessitats.

La nostra política es basa en ser tan independents com sigui possible a l’hora d’oferir un servei complet als nostres clients. Disposem d´unes infraestructures de rampa, amarratges per a embarcacions de fins a 15m d´eslora i de plataformes flotants per a motos d´aigua que ens permeten un servei molt còmode i ràpid per als nostres clients.

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades