Soci

Volta
L’objectiu de Volta Yachts és proporcionar la gamma més completa d’embarcacions elèctriques i híbrides als seus clients.
Port Ginesta Local 808
Les Botigues de Sitges
937637463
633478160
info@voltayachts.com
https://www.voltayachts.com/

El mercat de les embarcacions elèctriques està fent les seves primeres passes i cada any apareixen nous models i fabricants. Estan en estret contacte amb la majoria d’ells des de 2016, visitant personalment les drassanes amb les quals treballen i seleccionant només les millors opcions de cada categoria per al seu catàleg.

A tots ens agrada navegar i escoltar el corrent de l’aigua. Desde Volta Yachts volen reduir el soroll al mar, tant per a nosaltres com per a tots els que hi viuen.

Els catamarans elèctrics solars són vaixells totalment sostenibles amb una autonomia pràcticament il·limitada. Gràcies a les seves grans matrius de panells solars són capaços de capturar quantitats impressionants d’energia solar. I amb les modernes tecnologies de bateries estan emmagatzemant prou energia per navegar tot el dia utilitzant només propulsió elèctrica. I a part dels evidents beneficis ambientals i de costos d’ús, aquests catamarans també poden oferir una comoditat inigualable a bord gràcies als seus amplis interiors i a la seva navegació silenciosa.

CAT 12.0 Cruise

SILENT 80

Comparteix

ADIN logo blanc

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades